Welkom

De mobiele pagina Livemediums.net is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Rechter door mediums

Tarotkaart Rechter

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 23 juli : Rechter
De Tarotkaart Rechter wijst naar het idee dat actie vraagt om reactie, de wet van oorzaken en gevolgen. Alles wat je in de aankomende toekomst zal overkomen heeft zijn oorsprong in het verleden. Soms kan een kleine onbelangrijke keuze grote gevolgen hebben voor uw verschiet. En het is nu eenmaal zo dat we oorzaken en gevolgen pas aan elkaar kunnen koppelen op de momenten dat de gevolgen zich voordoen. Wie liefheeft en goed doet voor andere mensen, zal op een dag al deze liefde terug ontvangen. Alles wat je doet zal effecten hebben op je situatie, alles wat je doet zal ook effecten op jezelf hebben. De Tarotkaart Rechter heeft ook weer een bepaalde tweestrijd in zich, zoals een muntje twee kanten heeft. Je krijgt niet wat je verlangt of zelfs wat je zou willen, je krijgt alleen wat je toe komt en moet verdienen. Als je goede dingen doet voor andere mensen, krijg je dat gevoel in veelvoud terug en omdat je je kansen uit het verleden niet kan veranderen als ze zijn gemaakt, zal je vanaf vandaag best keuzes maken die leiden tot beloningen. U staat zelf in voor de gevolgen van de mogelijkheden die u vanaf nu maakt.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven